Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- دبیر ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا جهاد کشاورزی مازندران ، فعالیت مراكز جهاد كشاورزی همچون گذشته ادامه خواهد داشت و محدودیتی در خدمت رسانی این مراکز وجود ندارد.

به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درساری، مهدی خلیلی دبیر ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا سازمان جهاد کشاورزی مازندران از حضور 50 درصد کارکنان از اول آذرماه در سازمان جهاد کشاورزی مازندران در همه شهرهای استان بجز شهرهای دارای وضعیت قرمز ساری، آمل و بهشهر خبر داد که با یک سوم نیروها فعالیت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر اساس نامه استانداری مازندران و بخشنامه شماره 374899 مورخ 27/ 08 /1399 معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری استخدامی كشور با موضوع " نحوه فعالیت دستگاه های اجرایی متناسب با وضعیت و روند بیماری کرونا " از اول آذرماه تا اطلاع ثانوی محدودیت ها و ممنوعیت های ویژه ای برای کارکنان درنظر گرفته شده است.

دبیر ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا سازمان جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: تمامی واحدهای ستاد و شهرستان ها هر پنج شنبه لیست هفتگی نوبت كاری هفته آینده همكاران مشمول و میزان حضور براساس نوع وضعیت هشدار شهرستان «زرد، نارنجی و قرمز» را به مدیریت امور اداری ارسال می کنند و امور اداری نیز مبنای كاركرد همكاران در پرداخت حقوق را براساس این لیست تنظیم خواهد کرد.

خلیلی ادامه داد: فعالیت مراكز جهاد كشاورزی همچون گذشته ادامه خواهد داشت و محدودیتی در فعالیت این مراکز وجود ندارد.

وی ادامه داد: مراكز فروش نهاده های کشاورزی و فروشگاه های ارائه دهنده خدمات كشاورزی نیز با هماهنگی دستگاه های مربوطه به فعالیت می پردازند تا خللی در روند تولید محصولات کشاورزی و تولیدكنندگان و كشاورزان عزیز ایجاد نشود.

سخنگوی سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: در طول اجرای این طرح تمامی ماموریت های غیرضروری همكاران ستاد و شهرستان ها لغو و هرگونه ماموریت ضروری با مجوز بالاترین مقام سازمانی خواهد بود.

وی از ممنوعیت ملاقات عمومی با مردم خبر داد و اظهار کرد: ملاقات عمومی فقط بصورت تلفنی انجام خواهد شد.

دبیر ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: ضدعفونی ساختمان های اداری جهاد کشاورزی مازندران با همکاری گروه جهادی سنگرسازان بی سنگر این سازمان انجام می شود.

خلیلی بیان کرد: در راستای وحدت رویه و جلوگیری از بروز هرگونه شایعه یا شائبه، دستورالعمل های جدید و اطلاع رسانی توسط دبیرخانه ستاد پیشگیری و مبارزه با كرونا سازمان انجام خواهد شد.

وی بر انجام خدمات غیرحضوری و الکترونیک به متقاضیان و کشاورزان تاکید کرد و گفت: با تلاش همکاران جهاد کشاورزی مازندران هیچ خللی در روند خدمت رسانی به تولیدکنندگان ایجاد نخواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: استمرار فعالیت مراکز جهاد کشاورزی در وضعیت هشدار سازمان جهاد کشاورزی مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۷۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مهاجر ظهر چهارشنبه در جلسه جهش تولید در دیمزارهای مازندران گفت: میانگین سرانه زمین در کشور ۳.۲ هکتار است که اگر به کمتر از این میزان برسیم قطعاً با کاهش بهره وری در اراضی مواجه خواهیم شد.

وی ادامه داد: واردات دانه‌های روغنی توسط واردات کنندگان در ازای خرید محصولات داخلی با قیمت مصوب از کشاورزان است و پس از پرداخت وجه به کشاورزان و تأیید آن اجازه واردات به این شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه بلوک بندی اراضی کشاورزی یکی از راهکارهای مقابله با کوچک شدن اراضی است که به صورت پهنه بندی مدیریت می‌شوند، افزود: مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی باعث افزایش بهره وری مزارع می‌شود.

مهاجر اظهار داشت: در مازندران باید کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی انجام شود.

وی تصریح کرد: شرکت خدمات حمایتی و تعاون روستایی وظیفه اصلی تأمین نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سم را برعهده دارند و باید بر اساس رسالت اصلی خودشان عمل کنند.

بابک مؤمنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در این جلسه با اشاره به اینکه ذات و رسالت جهاد کشاورزی تولید است، ادامه داد: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می‌شود و امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد.

وی بر تأمین و تولید بذر محصولات کشاورزی استان با مباشرت شرکت خدمات حمایتی تاکید کرد.

کد خبر 6094289

دیگر خبرها

  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • انتصاب رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران
  • کشت ارگانیک رویکرد جهاد کشاورزی مازندران است
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران
  • جلسه ستاد برداشت سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ برگزار شد